Bewaking van Horeca

Het uitgaansleven is de laatste jaren aanmerkelijk veranderd, (vuur-) wapens, drugs en afpersing steken in horecagelegenheden steeds vaker de kop op. Het is daarom ook vanzelfsprekend dat ook de laatste jaren hogere eisen worden gesteld aan de functie van horecaportier.

Niet alleen een representatief uiterlijk, maar ook de algemene ontwikkeling, de taalvaardigheid van betrokkene en het vermogen om problemen op te lossen vormen belangrijke selectiecriteria.

 

De portier is veelal het gezicht van een bedrijf. In de regel is hij/zij de eerste persoon, waarmee het publiek direct in contact treedt. Men zegt wel eens dat de publieksvriendelijkheid van een bedrijf meestal wordt gekenmerkt door de wijze waarop een portier zijn werkzaamheden uitvoert.

 

Door het verrichten van toegangscontroles en het signaleren van onregelmatigheden oefent de portier een preventief toezicht uit, eventueel met behulp van hulpmiddelen als bijvoorbeeld een handscanner, of detectiepoort.

 

RRB Security Division is een professionele organisatie, die werkt onder goedkeuring van het Ministerie van Justitie (ND nr.1331).

Deze goedkeuring is uw garantie dat wij uitsluitend

werken volgens strikte regels en met gekwalificeerd personeel.